Musik & noder

facebook
Cover

PILGRIM CD og VINYL

’Pilgrim’ feat. Arve Henriksen (NO) placerer Janne Mark internationalt på det ankerkendte tyske jazzpladeselskab ACT (2018) som genreskabende sanger og komponist i grænselandet mellem sangskrivning, salme, jazz og skandinavisk folketone. ’Pilgrim’ er hendes andet salme-album og findes på både cd og vinyl.

CD-bookletten indeholder sangteksterne på både dansk og engelsk, engelske tekstbearbejdelser af John L. Bell, The Iona Community, Glasgow.

Vinylen indeholder downloadkode.

KØB:

VINYL

JAZZCUP
Gothersgade 107
1123 København K
Tlf: 33338740

BRORSONS KIRKE
brorsons@brorsons.dk

CD
ACTMUSIC

DOWNLOAD
ITUNES
ACTMUSIC

Pilgrim_forside

PILGRIM NODEBOG

’Pilgrim’ salmerne er arrangeret for kor med 3 stemmer og indeholder også klaverarrangementer med becifringer til fællessang.

Nodebogen er udgivet på forlaget Eksistensen og forhandles i deres webshop samt i Eksistensens og Bethesdas boghandler, København.

KØB:

ACTMUSIC
EKSISTENSEN
BETHESDA

janne-broencover-udentekst-stor

SALMER FRA BROEN – CD

’Salmer fra broen’ albummet fra 2013 (Kirkefondet) indeholder 12 sanger-sangskriver salmer og er det første salme-album fra Janne Mark. Den danske trompetist Flemming Agerskov medvirker sammen med den Nashville-baserede pedal-steel guitarist Michael Douchette. Janne Mark blev med ’Salmer fra broen’ af pressen omtalt som Folkekirkens musikalske superstar. Albummet indeholder ’Et hus at komme til’ og ’Sendte er vi alle’ som sammen med flere titler fra samlingen, er oversat til engelsk af John L. Bell til kommende udgivelser i UK og US.

KØB:

ITUNES
EKSISTENSEN
WILDGOOSE
BETHESDA

JanneMark-bogomslag3

SALMER FRA BROEN – NODEBOG

’Salmer fra broen’ salmerne er udgivet i bogform med enkle korsatser for 2-3 stemmer og klaversatser til fællessang og forhandles ligesom cd’en hos ovenstående danske boghandlere.

KØB:

EKSISTENSEN

Forside Bog Jpeg

GI’ MUSIKKEN VIDERE – BOG

Bogen ’Gi musikken videre’ (Unitas 2011) er en dokumentarisk udgivelse om det kreative musikalske og liturgiske udviklingsarbejde i Brorsons Kirke på Nørrebro i København. Forfatter til udgivelsen er udover Janne Mark kapelmester, bassist og musikudvikler Esben Eyermann, som siden 2000 har været musikansvarlig i kirken. Bogen har forskellige medforfattere heriblandt Københavns biskop Peter Skov-Jakobsen. Bogen indeholder en dobbelt-cd med udvalgt musik, der spilles i Brorsons Kirkes gudstjenester og en salme-cd med kirkebandets fortolkninger af gamle og nye salmer.

Bogen forhandles hos Bibelselskabet og Bethesdas Boghandel.

KØB:

BIBELSELSKABET
BETHESDA

agenda-cover-udentekst-stor

AGENDA – CD

’Agenda’ (Gateway 2009) er det andet soloalbum fra Janne Mark. Danske sangerskriver sange indspillet med jazzmusikere og med strygere fra The City of Prague Philharmonic Orchestra, dirigeret af Adam Klemens. Singlerne ’Verden er i gang’ og ’Sommermorgen uden skygge’ repræsenterer udgivelsen der af pressen blev betegnet som ’et filmisk novelleagtigt dragende album.’

KØB:

ITUNES

indenrigs-cover-udentekst-stor

INDENRIGS UDENBYS – CD

Debutalbummet ’Indenrigs Udenbys’ (Millfactory/Bonnier Music 2004) var med radiohittet ’København’ en videreførelse af deltagelsen i DRP3 og P4’s allerførste udgave af Karrierekanonen (2001-02). Albummet fik 5 stjerner i en periode, hvor dansksproget musik var på vej tilbage i dansk sangskrivning.

KØB:

ITUNES